Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke meeting, uitje of bedrijfsfeestje in Utrecht of Arnhem? Bij JEU heb je een hele boule business mogelijkheden. Je kan met collega’s gezellig borrelen en boulen, het afdelingsuitje bij JEU organiseren of pak het grootser aan en nodig het hele bedrijf uit voor een bedrijfsfeest. Want bij JEU combineren we boules, beers & bites.

Ook voor een vergadering is JEU een geliefde plek. Op doordeweekse dagen kun je overdag gebruik maken van onze locatie. JEU beschikt over voldoende ruimte, gratis WIFI en audiovisuele middelen zoals een beamer en microfoon. Wat wil je nog meer? Na afloop kan ons keukenteam een buffet verzorgen en sluit af met een borrel & JEU de boules toernooi.

EEN BOULE BUSINESS

Maak jouw werkzaamheden een beetje leuker en combineer het met de mogelijkheden bij JEU! Wil je buiten onze openingstijden bij ons vergaderen, netwerken, feesten, lekker eten en drinken of een zakelijke JEU de boules competitie beginnen? Geen probleem! Vul het formulier in op de FAQ en we nemen contact met je op!

Boules
Jeu De Boules Bar

Natuurlijk staat JEU bekend om jeu de boules. Speel samen met collega’s een potje jeu de boules in urban ambiance. We hebben toernooischema’s zodat er een toernooi gespeeld kan worden. Het is niet verplicht, maar alles kan!

Jeu De Boules Bar Food & Drinks

Voor groepen hebben we diverse drankarrangementen en borrelopties zoals onze welbekende plank de petanque. En ook als jullie blijven eten is er van alles mogelijk zoals een walking dinner, burgerbuffet of keuzemenu.

Jeu De Boules Bar Groepen
Jeu De Boules Bar Groepen

Onze opties voor groepen hebben we gebundeld in een foodbook. Daarin vind je allerlei invullingen voor jullie uitje of bijeenkomst bij JEU. Heb je nog andere ideeen? Geen probleem, wij ontvangen vele groepen en denken graag mee!

Menu