Over

Alle (on)zin over onze succesformule

JEU de boules bar

JEU is de eerste jeu de boules bar in Utrecht en Arnhem en daarmee kreeg de aloude sport zijn eigen plek in deze mooie steden, alleen dan in een nieuw jasje. Want jeu de boules is allang niet meer stoffig en de jonge generatie heeft de sport herontdekt. JEU is dé plek om elkaar te ontmoeten voor een groepsuitje, personeelsfeestje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of de jaarlijkse familiedag!

Bestel de lekkerste streetfood en borrelplanken vanuit de open keuken. Speel samen met vrienden, collega’s of familie jeu de boules in urban ambiance en geniet tijdens het boulen of de borrel van de lekkerste speciaalbieren uit de bar.

JEU Utrecht heeft maar liefst 11 indoor en 2 outdoor banen. JEU ligt op de begane grond van parkeergarage Paardenveld op loopafstand van Utrecht Centraal Station en in het centrum van Utrecht.

JEU Arnhem heeft 12 indoor banen. Je vindt ons op loopafstand van het centrum en de Korenmarkt. We zijn gevestigd vlak bij het Centraal Station van Arnhem op de begane grond van een appartementencomplex aan de Coehoornstraat.

BHG

JEU de boules bar is een concept van BHG; een dynamische en ambitieuze horecaorganisatie gelegen in het hart van Nederland. De focus ligt jaren op de exploitatie van hoogwaardige horecabedrijven in de omgeving van Utrecht. Maar de laatste jaren krijgen ook buiten deze regio restaurants, evenementenlocaties en andere eet- en/of feestgelegenheden onze aandacht.

Bekijk hieronder een overzicht van onze collega bedrijven:

Menu